Naša priča Od samog početka

Od samog početka…

“Zajednica je kao brod, svi trebaju biti u pripravnosti preuzeti kormilo!“ ( Henrik Ibsen)


Gde smo mi danas?

Vođeni rečima Henrika Ibsena, postali smo zajednica, tim koji je preuzeo kormilo u svoje ruke i stvorio restoran koji se izdvaja svojim originalnim konceptom i načinom poslovanja. Sa ponosom ističemo činjenicu da već posedujemo restoran pod istim imenom koji uspešno posluje u Podgorici i da smo jedni od retkih koji poseduju svoj brod koji nam omogućava da sa sigurnošću garantujemo kvalitetno poreklo i svežinu robe. Upravo sa tog broda kreće naša priča i ona nam je merilo da je Ahh… Riba uhvatila pravi kurs i da plovimo u dobrom smeru.

Elegantni ambijent Ahh… Riba restorana ušuškan je na 2. spratu Obilićevog venca 27, u samom centru Beograda. Posetite nas i uživajte u harmoniji ukusa najboljih ribljih specijaliteta koji će probuditi sva vaša čula.

Menadžer

Dobrodošli u Ahh… Riba restoran, mesto podređeno vašem uživanju. Naš cilj je da vam obezbedimo kvalitetne i sveže riblje specijalitete koji svakodnevno pristižu sa našeg broda „Koče“, kao i najbolju uslugu. U svakom trenutku vam stojimo na raspolaganju i nastojimo da ispunimo sve vaše želje. Prepustite se magiji ukusa sa našeg menija i dopustite Ahh…ribi da postane vaša mala oaza mira kojoj ćete se iznova vraćati.


Menadžer


Sushi majstor

Profesionalna karijera našeg sushi majstora traje već deceniju i zasniva se na svakodnevnom otkrivanju mnoštva neobičnih azijskih ukusa, sa posebnim akcentom na japansku kuhinju. Tokom svog usavršavanja je imao čast da sarađuje i sa nekolicinom vrhunskih majstora sa Dalekog istoka od kojih je naučio koliko je važno prepoznavanje kvalitetnih namirnica i njihovo pravilno uklapanje u savršen spoj ukusa. Zahvaljujući širokoj lepezi sveže ribe koja svakodnevno pristiže u naš restoran sam proces pripreme specijaliteta predstavlja pravo zadovoljstvo. Preporučujemo vam da posetite Ahh…Riba Oyster & Sushi bar i prepustite se magiji ukusa našeg raznovrsnog jelovnika.


Sushi majstor


Kuvar

Glavni kuvar Ahh Riba restorana već dugi niz godina svoju karijeru gradi u najelitnijm restoranima naše zemlje, kao i regiona. Svoje znanje i večni entuzijazam je doneo i u našu kuhinju, u kojoj je stvorio magičnu atmosferu i jedinstveni jelovnik koji predstavlja kombinaciju najsvežijih sastojaka i originalnih načina pripreme namirnica. Svoju kreativnost i kulinarske tajne rado deli sa svojim kolegama, pa tako možemo da se pohvalimo odličnim timom čiji je osnovni cilj da izmami zadovoljni osmeh na našim licima. Svakog dana za vas pripremamo najlepše ukuse, a vi nam se pridružite i postani deo Ahh riba sveta.


Šef kuhinje