Upoznajte Oyster, Sushi & Coctail bar Ahh…Riba

Written by

Vođeni rečima Henrika Ibsena, naš tim preuzima kormilo i čini da Ahh…Riba restoran gostima može ponuditi drugačiji koncept, harmoniju novih ukusa ribljih specijaliteta u samom centru grada.
Jedan smo od retkih restorana koji poseduje na obali Jadrana sopstveni brod pod imenom Koča, i flotu koja svakodnevno brine o ulovu sveže i kvalitetne ribe i morskih plodova. Naša Koča nam omogućuje da sa sigurnošću garantujemo za poreklo i svežinu ribe i da možemo ponuditi sve specijalitete na grame ili komadno tako da svako od vas može kroz svoju kreativnost, ukuse i želje pretvoriti ribu i plodove u tanjir potpuno prilagođen personalitetu i karaktreru vas samih, a u cenovnom rangu koji je dostupan svima.Za sve koji imaju dovoljno hrabrosti da zaplove dalje, pored Jadrana i morskog programa mogu upoznati i Japan odakle donosimo nove ukuse i tradiciju Sushi specijaliteta protkanih novim idejama konzumiranja.

Naša prva luka je restoran pod istim nazivom lociran u Podgorici, dok se luka za sve posetioce u Beogradu nalazi na Obilićevom vencu, broju 27, mestu gde se nekada davno nalazio restoran Kulturno-prosvetne zajednice.

Kada zakoračite unutra, na starom mestu salonskih komunista gotovo da je sve isto, 19.vek, godine pozne 1920te, stil art dekoa. Umivene, bele i bež boje, starinske stolice i stolovi sa jedne strane, masivno drvo, čine deo koncept dining restorana, dok sa druge strane ispirisan plavim prostranstvima Jadrana, nepreglednim horizontom, mirisima soli, vetra, talasa i pene, sa lounge visokim stolicama nalazi se Sushi i koktel bar.
Ahh Riba je uhvatila kurs i plovi u dobrom smeru. Svakoga dana se možete ukrcati i pridružiti u egzotičnom putovanju otkrivanja kultura, tradicije kroz magiju ukusa Jadrana, Azije u samo srcu Beograda, ambijentu iz perioda Kraljevine Jugoslavije.
Prepusite se vrhunskim specijaliteta kuhinje Ahh Riba restorana i dopustite da ona postane vaša inspiracija i mala oaza mira kojoj ćete se iznova vraćati.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati:
+381 11 2620 442
+381 65 909 3339
office@ahhriba.com
Stojimo Vam na raspolaganju.